DigitalFortune

DigitalFortune is gericht op innovatieve webtechnologie en wordt geleid door Daniel Fortuyn. Hij werkt als zelfstandig CTO, product owner en adviseur. Daarbij richt hij zich primair op emerging technologies zoals hybride chat, blockchain en legal tech. Op de website is meer te lezen over zijn recente projecten.

Hybride chat

Klantgericht en effectief chatten is mogelijk. Innovatief, effectief en schaalbaar klantcontact is mogelijk. Het project humane.chat is gericht op juist dit realiseren. Ook hier is meer over te lezen op de eerder genoemede site. Het proof-of-concept van deze applicatie draait inmiddels bij drie klanten en levert daar een unieke online ervaring op. Dit type chat kent een aantal voordelen:

  • Effectief
  • Hoge klanttevredenheid
  • Automatische interacties

Onderhandelen

Onderhandelen is een passie van Daniel daarom geeft hij van tijd masterclasses op dit gebied. Daarnaast kun je op de eerder genoemde site tips over onderhandelen lezen en aldaar kun je je ook inschrijven.

Investeren, blockchain en crypto

Ook over investeren en crypto kan je vanalles lezen op deze site. Ook over de door DigitalFortune ontwikkelde arbitrage bot. Ook staan daar diverse tips over verschillende investeringsmogelijkheden. Momenteel met name op het gebied van crypto-lending

PSM 1 professional scrum master

Uiteraard is Daniel gecertificeerd product owner en scrum master, voor projecten in deze sfeer kan je via de site contact met hem opnemen. Het liefst werkt hij tijdelijk aan complexe en problematische projecten waarbij er 'schoon schip' gemaakt moet worden.